Děkuji za tvůj komentář...budu se snažit skládat dál...tohle byla moje druhá básnička:)...
28.03.2008 18:43:00 | Janey-y
Ale no tak...! Jsme snad Češi, ne? Příště by se možná hodilo napsat ty háčky a čárky všude, ne jenom někde...!
Jinak "báseň" se mi zdá příliš kýčovitá, neoriginální, nic nesdělující... Spíš se hodí do dívčího deníčku, než na literární server...
24.03.2008 17:15:00 | colorka