Navždy
Anotace: Zničená, plná nenávisti. Vzdávám to.
Příslib tiché noci,
v duši zabodnutý střep.
V mém srdci se dějou věci
a to právě teď.
Duše rozpolcená na tisíc kousků,
tělo chátrá, čím dál víc.
V očích slzy nenávisti vzplanou.
Padej ke všem čertům, táhni pryč!
Dvě věci já neskloubím,
nenávist a lásku.
K andělům se otáčím,
s tím žít už nedokážu.
Dobrovolně odcházím,
navždy z tohoto světa.
Miluju a nenávidím,
proč Bůh mě tolik trestá?
Přečteno 416x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., R.
Komentáře (0)