Anotace: noo,tak co dodat, já myslím, že ta básnička není tak složitá, aby byla nepochopitelná!
já taky rýmuju někdy křečovitě..mám pocit, že pak to vyjádření bez rýmů pozbývá hloubku.. A taky díky za komentář, jo, asi jsem prožívala něco podobného..možná ještě (nebo už zase) prožívám, nebylo to jednoduchý a inspirace nepřichází jen tak..
08.03.2008 23:17:00 | Boleslava
pekne, jen se snazis az prilis a krecovite rymovat ;) jde o obsah a k nemu rymy stale nepotrebujes preci, basen o tom neni, ale o samotnem vyjadreni ;)
08.03.2008 23:02:00 | oliver