Noční pošta z laboratoře
Anotace: jednou při noční službě
…místo pod hvězdami,
jen pod zářivkami
prázdnými chodbami
nocí procházím…
jen sebe nacházím
jen stíny provázím
… ve skle zrcadlení
změny zabarvení
nikdo tady není
telefon nezvoní
neslyšíš?
… touha mě mrazí
touha mě pálí
po Tvojí dlani
po vůni vlasů
po líbání
to nepochopím
to nepochopíš
to asi víš
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Gregy
Komentáře (1)
Komentujících (1)