Anotace: Sázím, sázím...nevyhrávám
"... i zbásnit to de,
hele co jsem vymyslel: láska... praská..." :-))
ne vážně, tohle je skutečně báseň a ještě k tomu povedená!!
Někdo už to říkal: Šťastnou ruku! A hlavu vzhůru!! :-)
06.03.2008 11:48:00 | La Suneteto
Jo jo, láska je vždycky spíš sázka, ale pokud ji máš, je to největší výhra :-)
06.03.2008 08:32:00 | ona