Svatý Valentýn
Nejsem prázdná
i když je prázdná má náruč
a lampa zhasla po noci problouzněné
když doteky tvých rtů smyl dávno akord času
a moje srdce bije tebou zasažené
Nejsem prázdná
jsem plná tvé minulé přítomnosti
tichých vnitřních hlasů
klid a mír mé duše lehce zasněžené
ozáří tvoje tvář ve chvíli netušené
a všechno bude
jako kdysi
jako nikdy
jako stále
Nejsem prázdná
a nemám vrásky z chtění
dokud v duchu létám s tebou
do neomrzení
Přečteno 366x
Tipy 9
Poslední tipující: Noc17, Psavec, Lota, jedam, labuť, En, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)