Anotace: přesto... prostě o nešťastné lásce... On ji nemá rád - klasika dnešního světa:o)
ono je jedno kolik ti je, kdo jsi a kde on ... Bohužel, tahle nemoc má dlouhý trvání, vím to; už pár měsíců je mi takhle "zle" /stojí to za H .../ ale C´est La Vie
19.07.2008 12:05:00 | Rybí_kost
jo je to klasika a jako je to dobry no az na to, promin musim to rict, ze teda na to ze je to mezi basnickama tak se to moc nerimuje jenze je to- jak bych rekla- tvrda realita- zni to smesne ale ono to tvrdy opravdu je!
03.03.2008 21:24:00 | Danča-frogie
Jak už jsi napsala, klasika dnešního světa...vlastně jsem něco podobného prožil z obou stran a většinou si to ten "odmítající" ani neuvědomuje.
03.03.2008 11:26:00 | CorrimsonTom