Nedůvěra
Anotace: Pláž na Kosu a Ty jsi říkal, jak je Ti dobře...
Sbírka:
Na rozloučenou
Prosíváš mě mezi prsty,
horký písek z pláže.
až na morek zkrvavený
tam co rentgen nic už neukáže.
Zapálíš mě v popelníku,
vítr dělí moje plameny
nadějné a bez naděje
ty jen krčíš rameny.
Rozbíjíš mě s vlnobitím
jen mlhavé mžení
nenech mě zas uvěřit ti,
že nebude už ublížení.
Přečteno 466x
Tipy 11
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, vapiti, Mácha, Fauna a Flóra, Bůchví..., Blázen? =), Vlk v rouše, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)