Nešeptej..
Koukáš se z okna,a zadržuješ slzy,
utěšuješ se šeptáním slov "už brzy"
/kdybys jen věděla/
Už nevydržíš tu samotu,která ubíjí,
jako mor,který zabíjí.
/ale stále šeptáš/
Slzy po tvářích ti stékají,
volný průchod citů tvých si hledají.
Srdce Tě bolí,zavířáš oči,
zbyly Ti jen k pláči.
Cítíš jeho vůni,vidíš jeho tvář,
je jak anděl,nad hlavou má svatozář.
Už se nevrátí..nesmutni..
Hlavu svou pozvedni..
/Už nešeptej/
Přečteno 496x
Tipy 25
Poslední tipující: Mrs.Underwood, Syala, Pastička, strašidýlko-střapatý, Lilly Lightová, kikis, GM, Dacryon Beata, jedam, Ette, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)