Láska je dar
Anotace: Láska je dar! Dar který nadnáší, ale i ztahuje a poutá
Láska, cit jež nedá se vést.
Láska, cit jež poutá.
Láska, sladká a hořká.
Láska, bolest co nedá se snést,
pokud tě opustí,
tvá milovaná osoba!
Život pak smysl ztrácí,
a vzpomínky ti vrací
jež pálí jak sůl!
V ráně na srdci!
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Jaros.ml, anti-HERO
Komentáře (1)
Komentujících (1)