Beránek a rybka
ON
mladý beránek,
s duší romantika
JÁ
rybka,
mrštná v dravé vodě.
Nebylo osudem
nám dáno
se spojiti.
Skrze čistou vodu
cítíme svůj cit,
milujeme se tiše
a beze slov.
Jsme jako rozbouřený
potok v máji,
ale vždy stojíme,
On na pevné zemi,
JÁ ve vodním světě.
Mám Tě ráda beránku,
nechám z lásky k Tobě
vytrysknout nový pramen
aby jsi na pouti životem
netrpěl žízní.
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Hippodamie, Vlk v rouše, Bardot
Komentáře (2)
Komentujících (2)