Jasně, pravda a nic než pravda, aj když někdy moc bolí, pořád lepší, než žít a nechat se balamutit, či nechat bolet lež ... dílko, ač mi jako básenka moc nepřipadá, přesto má svoju myšlenku a je svým způsobem rozhodná, ale nezapomeň, že pravdu vždy nemusí mít ten, na něhož spoléháme ... někdy se pravda objeví právě tam, kde bychom ju třebas vůbec nečekali.
04.03.2008 21:38:00 | NikitaNikaT.