Čas nejde vrátit
Ten čas
nedá se vrátit.
To co se stalo,
nedá se zvrátit.
I když bych
si to moc přál.
Miluji Tě,
říkat Ti dál.
_____________
Já bych si
to také přála.
Věř, o Tebe
vždy jsem stála.
______________
Tak proč je těžké
býti svoji?
Copak není nic,
co nás spojí?
______________
Spojí nás jen
tvůj odchod do nebe.
Já již tu čekám,
dlouho, na Tebe.
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: just me, Psavec, Bardot, estrellita
Komentáře (0)