pod vlivem tónů
tak snadno tonu..
unášen do světa vysněného..
kde naslouchat je něco
báječného..
05.03.2008 19:28:00 | Bean
Ta píseň něžná do srdce se píše
citlivá duše též ji uloží
občas si žena pro ty tóny zajde
a svoji lásku zas jimi potěší.
05.03.2008 12:31:00 | s.e.n
ze zákoutí domů tiše něha zpívá
opilecký zpěv ze zborcených jde vrat,
pouhé slovo mnohdy způsobí ten zvrat
že z něhy hořkost v poháru jen zbývá
***
Jiří s.
04.03.2008 22:57:00 | j.c.
určitě se zachytily.. a jen tak se nepustily..
možná se zdrží.. navždy.
04.03.2008 21:11:00 | Šerpík 1
Capouch se vší vervou rozeznívá
zvony, okapy, i staré ploty..
víka kanálů, zabradlí
i pouliční lampy
s tichým bzukem přizvukují
melodií co je bláznivá
a s podvečerem
tiše snová
04.03.2008 15:00:00 | capouch