Nikdo
Anotace: no...nevim co k tomu víc dodat...
Křičím a nikdo mě neslyší,
v tichu se ztrácí můj hlas,
jen tma můj pokoj naplní
a vzpomínky chtěj zlomit mi vaz.
Pláču a nikdo mě nevidí,
když obličej do dlaní schovávám,
sama teď svůj boj o štěstí
pomalu ale jistě prohrávám.
Sním a nikdo netuší,
kdo se do mých snů vkrádá,
koho už asi nemůžu mít,
koho mám i tak pořád ráda.
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Jildiss, KLARISA
Komentáře (1)
Komentujících (1)