Anotace: hrozne se omlouvam, tu vetu zadne my ale ja a ty sem nekde cetla ale desne se mi to k tomu hodilo.
I když nevím jak,
stal se ze mě soumrak,
Nevím proč,
ale kdyby jsi mi řekl skoč,
tak snad i skočím,
i když vím,
že ty mě nemáš rád,
ale stejně ti chci mé srdce dát!