Ty tu odvahu máš....to vím a občas z tebe úplně číší. Třeba včera...poslala si ten email, já bych to asi nezmákla. Vlastně si jeden z nejstatečnějších lidí co znám....má drahá Kristýnko...
29.03.2008 11:53:00 | Květa
Ta báseň si prostě a jednoduše ty.Chce to odvahu a všechno půjde lépe.
J.
05.03.2008 20:31:00 | Jirda