Letní vzpomínka..
Letní vánek v korunách stromů bloudí..
Na mořské pláži příliv tichem proudí..
Hladina moře jen tiše spí..
Cikády v korunách hlasitě zní..
V hluboké noci mé srdce bdí..
Vzpomíná na Tebe a boudí tmou..
Závidí těm dvěma pod tmavou oblohou..
Chtěla bych za Tebou..
Ukrýt Tě v náruč svou..
Hladit Tě po tváři přikrytá tmou..
Chtěla bych stát se..
Mořskou hladinou..
V nás dvou...
Přečteno 420x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, Dindane, NikitaNikaT., Danah, Taog, jedam, Kozoroh 1, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)