Jemu, básníkovi
Anotace: Nejsem básník, nejsem, moji drazí. Však i mě - jako vám, něco schází.
Jsi řasa líně spadlá z víčka,
Jsi mlhavé světlo.
Jsi chladně chladný, jsi písnička,
Co zazněla jen jednou.
A chladný vítr hnal se tudy,
To ty jsi cítil se mnou.
A ukázal tvé tváři kudy,
Tvé tváři s pletí jemnou.
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Eviah
Komentáře (1)
Komentujících (1)