Anotace: Možná to ani nedává smysl, ale psala jsem, co mi ze srdce vyšlo...
Když se bezmocně schovávám
tam za těmi dveřmi
a dívám se dívám
Když otevřeš mi
srdce mi buší
a bolí
Láska mě dusí
rukou mi třese
jako strach v lese
tady se tichoučce krčím
zmámená a uplakaná… s tebou