Do krabice
Anotace: a stejně k ničemu...
Schovala jsem
do krabice
všechny kousky
tebe
úhledně srovnané
/zapečetěné/
Uložila je
pod postel
ke všem ostatním
a doufala
v zapomění
/že teď se vše změní/
Ale proč to tak není?
Bez tebe
jsem ztracená..
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Bardot, Bíša, just me, kavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)