Možná si lidé neubližují. Třeba k tobě necítil to co ty k němu. A neublížil ti... Dost naivní, že? Stejně jako já...
18.03.2008 20:04:00 | Rakasteta
Dobré dílko, poutavé, má svoju myšlenku a jistou hloubku, hlavně ke konci. Neznám odpověď na Tvoju otázku, možná proto, že každý chcem slyšet asik něco jiného. Lidé si ubližovali, ubližují a ubližovat budou, ať už vědomě, či nevědomky ... Náš život by byl zřejmě příliš jednoduchý, ale kdo by jej nechtěla takový, alespoň na chvílu, zkusit ...
05.03.2008 21:54:00 | NikitaNikaT.