Vodopády
Anotace: jeden malý hřích...
Noc se k nám pomalu otáčí zády
kouř oči budí do novýho jitra
hluboko v duši padaj vodopády
možná že nikdy už nebude zítra
Mý oči neskryjou
pro co už nežijou
a jaký maj divný spády
teď je mi do zpěvu
už cítím úlevu
a vnímám že to má grády
Nejlíp se lítá
když v dálce svítá
a nikdo kolem nic netuší
Toužím mít křídla
zas jsem se zhlídla
v tom co dělat se nesluší
Přečteno 397x
Tipy 12
Poslední tipující: Erion Fate, Danah, danaska, Psavec, Robert Thomas, Pavelpaja, sioned, labuť, spare, Souný
Komentáře (7)
Komentujících (7)