Láska není prokletá,
To se Ti, Labuti, zdá!
Naše hloupé kousky jen
dokážou nám zkazit den!
A tak stále doposud
stěžujem si na osud,
že nám naše plány hatí
Láska se jak pára ztratí...
06.03.2008 22:48:00 | Kozoroh 1
Láska,
kdo nikdy ji nespatřil,
kdo nepotkal ji na silnici,
na kolejích..
kdo zbytek nevydával sil,
s bílou nevzlétl holubicí,
láska
vložena bývá do kolíbek
kde usínají romantici
žadonící o polibek
se rtů jejích ...
***
Jiří s.
06.03.2008 09:44:00 | j.c.