Maxovi...
Maxovi...
Je dokázáno, že z nenávisti může vzniknout láska,
je to, jako když se ztrhne z očí slepému páska.
I když jsem se tomu bránila,
mám Tě ráda,
nejsem dívka spanilá,
A TY NA TO... ber mě jako kamaráda.
Jsi fajn i o vztah si stál,
že by koncert Kontrafaktů nás spojil sis přál,
a ted chceš.... bejt sám
hodně rychle si couvnul, hodně rychle si to vzdal.
Že by v tom byli kamarádi nebo nějaká jiná?
Chci Tě vidět, chci se s Tebou smát, dotýkat se Tě.
Ale dostala jsem se do stavu divna,
a proto se ptám... ,,Dočkám se Tě?"
Komentáře (0)