Jednou snad
Anotace: Jednou snad uslyším slova,na která čekám.
Jednou snad poví
Dnes zase cítím v srdci svém
to divné,sladké chvění.
Zas rudnou tváře,hoří zrak.
Proč vždycky,když tě potkávám
na návsi po setmění
zůstaneš malou chvíli stát.
Snad dvě,tři slova řekneš jen.
Já celý týden,den co den
mazlím se s těmi slovy a těším se,
že jednou,snad,řekneš mi tiše:
Mám tě rád.
Přečteno 582x
Tipy 16
Poslední tipující: Tomáš Marný, Holis, vodnař, Caracol, Iva Borecká, Marfuša, Loudilka, Jabba_Hutt, Květka Š., just me, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)