Hra na schovávanou
Anotace: Je to tak? Nebo snad jinak?
Celý život je jen velkou hrou,
velkou hrou na schovávanou.
Schováváme své city k druhým lidem.
Všichni se bojí plýtvat tím citem,
který nám přináší štěstí
a cestu životem klestí.
Citem jenž má mnoho podob
a přece ho někteří neznají.
Bez něj má duše mnoho chorob,
po štěstí prahne potají.
Tento cit, štěstí a krása
není nic než obyčejná láska.
Láska, která je lékem mnoha bolestí.
Láska vám cestu životem proklestí.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: maranika, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)