MILUJI..........
Miluji tvojí náušnici,
Miluji tvojí čepici,
Miluji tvůj úsměv,
i tvůj hněv.
Miluji tvé chování, miluji tvé objímání.
Miluji život, protože mi dal tebe,
Nesnáším život, protože mi vzal tebe,
A nesnáším sebe,
Protože miluji tebe.
Přečteno 786x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein
Komentáře (0)