Už zase, nebo ještě pořád?
Anotace: já nevím už co sem psat, je to vsecko stejny
Byli jsme spolu, ale už nejsme.
Plavali jsme v moři, ale už neplaveme.
Plavali jsme v moři lásce,
Neznali a neměli strášce.
Já v tvé lásce dýchala,
bez tebe jsme omdlívala.
Jsme od sebe sto řad.
Ale já tě miluji
Už zase, nebo ještě pořád?
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasněný básník, jedam, jesterka, Norlein
Komentáře (3)
Komentujících (2)