Silný kafe...
Anotace: Zařazení: Básně - Láska - Bylo a není...
Sedím nad hrnkem
Silnýho kafe
Cos naučil mě pít
A horkým dechem
Zahřívám svůj
ledově prázdnej byt…
Dálka rozdělila nás
Růžovou na dvě černé
/trochu se mi chvěje hlas/
Nosim černý brejle
(…Abych neoslepla
září tvého štěstí…)
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: colorka, danav, Psavec, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)