Zachraň mě
Zachraň mě přede mnou
ať nevidím už
co se s námi stalo
Zachraň mě před tou tmou
co touží vybuchnout
když svíc je málo
a před zoufalstvím které
pohltí mě rychleji
než stárne den
a před láskou v níž
vždycky jeden z nás dvou
bude podveden
Zachraň mě před světem
a buď mým rytířem
ve zlaté zbroji
co zlomí prokletí
a mečem rány zhojí
a rukou ledovou
mou duši zahřeje
hned brzy po ránu
než zcela dospěje
Přečteno 399x
Tipy 5
Poslední tipující: akneliam, Erion Fate, Pavelpaja
Komentáře (2)
Komentujících (2)