Vůně mandlí
Vůně mandlí,
vůně čokolády,
line se po pokoji,
plameny svíčky tančí,
rudé víno,
ve skleničkách ubývá,
nervozita mi odpadá,
očka ti září,
zábrany z nás padají,
volněji se cítíme,
nic nás nesvazuje,
kovové řetězy praskají,
šaty z nás padají….
milujeme se…
dřevo praská,
prázdná chalupa,
obklopuje mě samota,
láhev je vypitá….
sen o minulosti,
co bylo,
krásné,
to bylo,
jen v minulosti,
žít nemůžu…
znovu usínám,
další den,
plný práce,
čeká mě…
milujeme se…..
tvé polibky,
medem chutnají,
opojný pocit…
Přečteno 376x
Tipy 18
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, CHoKoLaTeKiss, Bíša, Severka, GM, Erion Fate, Cassandra, jedam, Liss Durman, just me, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)