Myšlenky
Nechávala jsem Tvé myšlenky
aby dó mne vstupovaly z osamění.
Byla jsem dům pro Tvé představy
ale znovu už to nedokážu.
Nechodím po Tvém stínu
Nešlapu na tvé koště
chci udržovat Tvůj stín v čistotě.
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Taog, kouzelníček, NikitaNikaT., GM
Komentáře (1)
Komentujících (1)