Jsem tu a ty jsi tam...
Jsem tu a ty jsi tam,
jsem sama, i ty jsi sám.
Doufám, že se uvidíme,
setkáme a promluvíme.
Chci Tě taky poznat blíž,
víš, hodně se mi líbíš.
Když nemůžu s Tebou být.
tak už nemám chuť dál žít.
Vím, měla bych přestat snít
a svou cestou dál si jít.
Vím, že v hloubi duše
mě máš rád,
a to je myšlenka,
co mi nedá spát.
Musím na Tebe myslet
nocí i dnem,
hlavou mi proletíš pouze
jen snem.
Asi jsem měla být poeta,
ale já jsem jen do Tebe
popleta.
Komentáře (0)