přivoň ale netrhej
jsi krásná kytka
a já si přivoněl
ta vůně rozum kalí
květ utrhnout jsem chtěl
teď vidím tu chtivost
vždyť uvadnout jsi mohla
já blázen to nevěděl
dnes děkuji ti za tu lekci
jak o květiny pečovat
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: estrellita, Psavec, Jean89, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)