Čekanky
Anotace: kdysi, pradávno, dávali takový film, který se jmenoval "Ustláno na čekankách", shodou okolností jsem v něm byla v komparzu :-)
…ustláno na čekankách
bych nejspíš měla mít
pevně zavírat oči
nechtít se probudit
utíkat daleko
…a možná ještě dál
nikdy se nevracet
abys to nepoznal
svlíknout se z pocitů
z touhy i z bezmoci
umět se uzdravit
z lásky jak z nemoci
xxx
najít v Tvé nelásce
kurz první pomoci
Přečteno 431x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, Gregy, Simísek, Psavec, just me
Komentáře (3)
Komentujících (3)