Snídám
Anotace: ..taková neobvyklá snídaně..:o)
Snídám uprostřed noci,
snídám však lásku
z tvých tmavých očí
a tvého hlásku
- který v uších zní mi –
i když nejsi se mnou
tuto noc temnou.
Snídám ve čtyři ráno
nikde není psáno,
jestli smím;
být vůbec s ním.
Snídám tvé něžné rty
- už skoro svítá -
a co na to ty?
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: monys, Bíša, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)