Samota
Anotace: samota..uz me stve
Na světě není nic horšího
než samota
na světě není nic prostšího
než nahota
Na světě nebolí nic víc
než láska
a staří není vidět víc
než vráska.
I když miluju
tak srdce bolí velmi
právě že miluju
proč nejsou na to helmy
tak jako na kolo
před úrazem
helma chrání
než spadneš na zem.
A tak se ptám, proč já, proč ty?
a tak se ptám, proč naše trampoty
proč nemůžu být
šťastná a mít ráda
prince na koni
já chci být milována.
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Likynka
Komentáře (0)