Dovol mi prosím
Dovol mi prosím,
milovat Tě,
srdce mé
dovol Ti dát.
Chci žít s tebou,
v našem bytě.
Společně se radovat,
milovat i bát.
Dovol mi lásko,
nejněžněji tě líbat.
A nosit Tě
v náručí.
Mým snem je
Tě hýčkat.
Bezpečí a lásku
Ti zaručit.
Komentáře (0)