stopa

stopa

Anotace: ...

prší
přímo lije
kapky dopadají na mé tváře
ruce nohy vlasy
jsem celý mokrý
přemýšlím jaký to bylo kdysi
jak dlaně se svíraly
tak pevně
jak z tebe tak ze mě
šlo cíti že nechceme
aby se pustily
jdu krok za krokem
přemýšlím
jak rok za rokem
tudy chodím
v tom šlápl jsem do bláta
ani nevím
nevadilo mi to
vždyť je to přeci jen bláto
dá se umýt
kéž by tak šrámy na srdci
chtěly se zahojit
a už jsi zase tu
tvoje prstíky
cítím na těch svých
tvůj smích
tvůj pohled
do očí mých
pevně jsem tě obejmul
zluboka se nadechnul
a cítil jsem tvoje srdíčko
jak rychle a silně tluče
ale ale co to vidím?
slza teče?
další den už paří sluníčko
a jako jedno tělo jdeme spolu
stejnou cestou jako já včera
stopa
vidíš ji?
zřetelná stopa v blátě
den ze dne
změna v životě
udělala jsi sopu vedle té mé
jsme zase spolu lásko
miluji tě
Autor Mirusek, 08.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: andilek23, Daisy.., Bíša, Úsměv sedmnáctky, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí