Anotace: Ale už di opravdu někam.
no nevim...
jak k tomu chudák přijde, že nebyl zrovna ten, kterej bys byla ráda, kdyby se mačkal...
kdyby se mačkal ten pravej, bylo by to úžasný...
když se mačkal ten nepravej, je to prase... ???
Přijde mi to trošku nespravedlivý, trošku nefér... (zase názorově vybočuju,co? rejpal viď? :-)))
Nicméně to fakt nešel slušně odkázat do patřičných mezí??
17.03.2008 21:56:00 | La Suneteto
Je to problematické,někdy.Co tak přímá řeč?
A bylo by jasno a možná i pochopení.
08.03.2008 14:34:00 | s.e.n
Nejdřív jsem se lek', že je to snad o mně.:-)Ale to je vyloučeno, takže snad jen: I takové chvíle jsou.
08.03.2008 12:46:00 | Cigarette King