Sama
Anotace: celý život niečo strácame, niečo nachádzame a niečo už nikdy nenájdeme
Stála som sama a opustená v prázdnote,
vediac, že už nestretnem niekoho ako ty
vo svojom pustom živote.
Tá myšlienka ma dodnes mrazí u srdca.
Zrazu si sa objavil
a nežne ma objal, pohladil.
Vedeli sme to obaja,
že už nám nieje súdené byť spolu.
Pobozkal si ma na vlasy
a so slzami v očiach sklonil hlavu dolu.
Ten pocit blízkosti
a zároveň i vzdialenosti
sa vo mne drží každý deň.
Áno, bol to vskutku
prekrásny sen.
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, jedam, Bean, Boleslava, MalaIzis, Psavec, Traci, s.e.n
Komentáře (5)
Komentujících (5)