Lesní stín...
Rozkvetlou louku
hladí moje nohy..
Jenom tak neslyšně
ohýbám její stvoly..
A do oparu ukrývá mě..
Vůně..
Vzduch cítit je..
Tak jarně..
Paprsek tepla
z nebe klesá..
Na tvářích z pih..
Maluje nezbedník..
Odrazy z uvnitř mého těla..
Nejsem nesmělá..
Na louku klesám
omámena vůní..
Přinášíš vodu
tam od lesních tůní..
A kapku po kapce
ji vpouštíš
do mých úst..
Jakoby krůpěje sladkých slz..
Dlaně mé hoří
však slunce nemá vinu..
To pohled Tvůj stačí
pro ztrátu klidu..
Bereš mne do dlaní..
A schováš v lesním stínu..
Před zraky zvědavých..
.
.
Tam uschová nás lesní stín
z vášnivých pavučin..
Přečteno 373x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Belmon, pavlis, Taog, Bíša, Boleslava, kavec, NikitaNikaT., Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)