Ledové ostří….
Anotace: ...znáte to...:(
Ledové ostří….
I ticho je pro mne moc nahlas.
Hudba křiklavá jest se stala tichou.
Po tváři klikaté cestičky-
mokré pozůstatky tvé dušičky….
Topíš mě v té slané vodě.
Chladné ,mrazivé
Je to horší než pach chcíplý saně
Někde tam v mé hlavě, říkám si, zbavím se tě hravě?!
Nechápu tvé důvody.
Lásko?Jsi pořád stejně zmatený?
Důvody-jsme od sebe vzdálený!
Jak lásku může dělit pár kilometrů?
Vždyť je to pouze definice-pár metrů!
Otupělá bolestí.
V srdci ledové ostří….
Přečteno 430x
Tipy 14
Poslední tipující: Puck, Cryoman, toužím.jít.dál, Edja, Simísek, Psavec, kryndy, Baldeus, Dominik Elbl, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)