Odcházivá
Když od Tebe odcházím...
připadám si krásnější.
Když od Tebe odcházím...
zítřek mě konejší.
Když od Tebe odcházím...
Tvé pohlazení potěší.
Když od Tebe odcházím...
vše jiné je snadnější.
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: Danah, fuu, vodnař, just me, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)