Pohled věčnosti
Pohled Tvých očí je jako přenádherná křištálová měsíční záře, která svojí nadpřirozenou krásou pohltí samotnou duší člověka a zahalující oblaka ze světa snů obklopý mé srdce ve sladkém sevření neutuchající lásky.
Přečteno 563x
Tipy 9
Poslední tipující: NiQuS, Gaia, Jessi.L, Pišák, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)