S nevstupováním do stejné řeky nemůžu souhlasit. Stejná není, to je pravda, ale jsem velice vděčná, že můj přítel do stejné řeky vstoupil, protože jsme teď oba opravdu šťastní a co víc, jsme šťastní spolu:)Kdyby se totiž toho pravidla držel, nestalo by se nic a oba bychom si to jednou vyčítali.
09.03.2008 18:46:00 | forget-me-not
Velmi dojemné a hluboké dílko, jistý cit a myšlenka ... Přeji mnoho sil a štěstí k vítězství ... vím, že někdy to trvá dlouho, a že nic není jednoduché. Proto se musíme trápit, abychom stále mohli žít a bojovat pro tu nedosaženou naději ...
09.03.2008 13:37:00 | NikitaNikaT.