Romeo a Julie
Anotace: Dva rody,kteří se nesnášeli a stačilo tak málo a vznikla láska mezi Rómeem a Jůlií.
„Ohhh Romeo,Romeo“volám tě ze spaní,
tvoje jméno mám v srdci vepsaný,
chtěla bych být navždy tvojí
a ruka ruku spojí.
Po tvým boku stát
a za naši lásku se prát,
myslel sis,že jsem zemřela
a já jen nehybně ležela,
jeden druhého miloval
a pro naši lásku umíral.
Přečteno 393x
Tipy 9
Poslední tipující: whiolet, Aka Kiss, Simísek, Norlein, Holka z davu
Komentáře (4)
Komentujících (4)