Sbohem
S...en se mi krásný zdál,
že jsem byl zase milován.
B...ože, proč mě takto trápíš,
vždyť víš že mě každý den v slzách utápíš.
O...mlouvám se za své špatné hříchy,
snad nebyly všechny plné pýchy.
H...loupě se tě zase ptám,
proč nejsem nikdy milován.
E...nergií je mi láska,
nestojí o mě žádná kráska.
M...oc tě tedy tady žádám,
ven si zpět můj život,když z velké výšky padám.
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: R., Likynka
Komentáře (0)