Slova
Anotace: Slet myšlenek...
štěstí...
klasik by pravil
muška jenom zlatá
a ty mi tvrdíš
jen ty jsi má pravá
nedíváš se mi do očí
díváš se z okna - někam v dál
jak Slunce zapadá..hoří
nevím co říct
hodit úsměv a jít dál?
myšlenky černé, co užírají svědomí
a vědomí se ptá
myslíš to vážně, můj milý?
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: 0-0, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)